Gospel

Jeg har sunget i kirkens gospelkor »Oh happy day«, opkaldt efter Hella Joofs film af samme navn, som netop blev optaget her i Aagerup kirke. Koret blev startet af daværende kirkesanger Pernille Germansen, videreført af kirkesangerne Line Bøgh Nielsen og Berit Meland Seagrief samt Karen Sangvin. Kendingsmelodien er selvfølgelig »Oh happy day« som også var filmens titelmelodi, men på repertoiret havde vi desuden mange andre sange, bl. a. Anne Linnets og Johs. Møllehaves »Time og dag og uge« og »Lille Messias«, Leonard Cohens »Hallelujah« og mange andre.
...og et par gange om året holdt vi koncert i kirken. Når vi optrådte til koncert var vi som regel klædt i sort og med et spraglet tørklæde eller slips.
Gospelkoret klar til sommerkoncerten 2014. Her er vi klædt i spraglede glade sommerfarver.
2012 havde jeg for første gang lejlighed til at synge for en større forsamling, da vi optrådte på Pantomimeteatrets scene ved Gospelfestivalen i Tivoli. Det var en spændende oplevelse for første gang i mit liv at optræde på en scene.
Siden har vi flere gange optrådt til Gospelfestival i Tivoli. Her i 2015.

| Svar

Nyeste kommentarer

16.06 | 09:57

Hej Carsten
Jeg har fundet en gl. nummerplade på et husmandsted i Odsherred, Sort emalieret med hvid skrift. CL 1543

Hvad har den siddet på af køretøj ?

20.05 | 08:48

Hej, jeg kan se at du er chauffør på Indkøbsbussen
Hvordan kan min far kommer med på indkøbstur? Hvem skal han kontakte?
På forhånd tak
Vh. Annemette

20.04 | 13:35

Hvor kan man købe monteringsskruer til sorte historiske nummerplader med firkanter hoved, der sættes i glideskinnerne bag på nummerpladen ?

16.02 | 07:36

Jeg har en gammel gul nummerplade til en motorcykelforskærm S9013, stort set fejlfri. Har den nogen værdi