Hvordan virker det?

how your website works

At lave din egen hjemmeside har aldrig været nemmere. Sådan gør du.

  • Lav en hjemmeside, blog eller webshop.
  • Skræddersy din hjemmeside, så den ser ud præcis, som du gerne vil have det.
  • Del din hjemmeside med andre.
  • Nemt, hurtigt, og ingen tidligere erfaring med hjemmesidedesign er nødvendig.Smiley - easy use of SimpleSite's service

At bruge 123hjemmeside er lige så let som et, to, tre!

Hos 123hjemmeside mener vi, det er vigtigt at tilbyde folk på alle teknologiske niveauer muligheden for at prøve kræfter med internettets uendelige muligheder. Vi tilbyder den første meget let brugbare skabelon for alle, der er interesseret i at lave personlige hjemmesider, blogs eller webshops. Og det allerbedste er, at du kan få din egen hjemmeside online inden for få minutter!

Det der gør 123hjemmeside så unik, er, at vi stiler efter at gøre det at lave din egen hjemmeside så hurtigt og enkelt som muligt, mens du stadig bevarer den fulde kontrol over din hjemmesides udseende og udformning. Du vælger bare, hvilken type hjemmeside du vil have, skræddersyer sidens udseende gennem brugen af vores design værktøj, og så tilføjer du den information, du vil have, så siden bliver helt din egen. Dette vil give dig en hjemmeside, du kan styre, helt som du har lyst!

Hearts - our users love SimpleSite

Hvem vil elske 123hjemmeside?

Vores designværktøj er ikke lavet til professionelle webdesignere; det er lavet til enhver, der har et ønske om at eje deres eget lille hjørne af nettet. Vores mål og ønske er at tilbyde et hjemmesidesystem, som er nemt for alle og enhver at bruge. Intet behov for webdesignere, -udviklere eller -bestyrere.

Du kan bruge vores værktøj til at fremvise din forretning, hobby, klub, blog eller talent med smukke designs. Eller du kan lave en side, hvor venner og familie kan se dine videofiler, billeder og beskeder fra dig, uanset hvor i verden, di befinder sig! Vores produkt inkluderer alt dette og mere til. Vi tilbyder en bred vifte af designs, specielt fremstillet til din hjemmeside.

Tools - within minutes you can have your own website

Sådan kommer du i gang med 123hjemmeside

Har du flotte billeder, du gerne vil vise frem? Du kan lave et fotoalbum, så alle dine besøgende kan se dem. Har du noget at sige? Lav en blog og bare gå i gang. Du kan også lave en webshop med varebeskrivelser og billeder, lave en prisliste, og meget mere.

123hjemmeside giver dig et hurtig step-by-step hjemmesideværtøj, som enhver kan bruge. Med kun få klik kan du lave din helt egen hjemmeside, til professionelt eller privat brug. Start din hjemmeside i dag.